.

Home > Gastenboek > Ingezonden links

Ingezonden links (7)

Herinneren, hervinden, herenigen

Tiny Kanters
Zielsliefde
13 jun 2005, 11:56
Toelichting afzender:
Zielscontact, zielsverwant, tweelingziel (soulmates).
Zielsliefde is intense liefde over levens heen en staat los van persoonlijkheid.

Zielsliefde is intense liefde over levens heen en staat los van persoonlijkheid. Heel diep van binnen kennen we allemaal zielsliefde. Sommingen kunnen het zich weer herinneren uit vorige levens of uit de periode tussen vorige levens. Sommigen hervinden zielsliefde in dit leven en mogen het in dit leven opnieuw ervaren (met alle liefde en commotie die daar soms mee gepaard gaat). Zielsliefde is niet te creeren, niet te begrijpen, alleen maar te voelen en te ervaren. Het is er of het is er niet. Je zou kunnen zeggen dat je het alleen kunt 'hervaren'. Of je in dit leven nou wel of niet een zielsliefdesrelatie mag hebben, ooit ben je toch weer bij elkaar, wordt je weer herenigd en versmelt je samen weer tot een. Zielsliefde is de diepste liefde op aarde, liefde die over levens heen gaat. Zielsliefde is eeuwige liefde.

Joris
Berichten uit de sterren
10 jun 2005, 06:27

Tip voor een website die in dit overzicht zeker past. Het is een site waar teksten en gedichten gepubliceerd worden die door automatisch schrift gemaakt zijn.

Dhyan Jager
Gouden Meditatie
9 mei 2005, 07:29

link naar site

- Dhyan -

Het einde van al ons zoeken zal zijn als wij aankomen waar we zijn begonnen en deze plaats voor het eerst kennen.
- T.S. Eliot -

Tsjeng, Meester: Meester Tsjeng over het geheim van de oorspronkelijke geest

Cover van Meester Tsjeng over het geheim van de oorspronkelijke geestEen heel verfrissend boekje voor mensen die reeds Zenmeditatie beoefenen of die geïnteresseerd zijn in het Zenboeddhisme. In zijn redevoeringen trekt
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.