.

Home > Gastenboek > Ingezonden links

Ingezonden links (32)

Rob van der Vliet /
Orde-der-Verdraagzamen
28 jan 2002, 18:46

Op deze site staan lezingen die mediamiek zijn doorgegeven door Karel van de Nagel voor de Orde der Verdaagzamen (ODV).
Zelf ben ik al enige jaren bezig om deze lezingen die in de afgelopen jaren zijn doorgegeven te digitaliseren. Deze site is het medium om dit gedachtengoed voor een grote groep mensen ter beschikking te stellen.
www.Orde-der-Verdraagzamen.nl

- Orde Der Verdraagzamen -

Wim Balijon
Poëzie Willy Balyon
22 jan 2002, 13:00

Geachte Heer Pot,

Uw veelzijdige home-site heb ik al enkele malen bezocht. Ik zelf ben agnost, maar ik sta altijd open voor allerlei inzichten.
Mijn op 21 juni 2000 overleden echtgenote was dichteres en haar poëzie had /heeft veel waardering hier in Limburg en Vlaanderen. Haar poëzie had vaak volgens mij een pantheïstische strekking. Ik dacht misschien kunt u die ook waarderen.Uit waardering voor haar als echtgenote en als dichteres heb ik een home-site samengesteld met een selectie van haar poëzie.

Het adres is: http://members.home.nl/balijon

Misschien kunt u er een verwijzing naar maken, de bundels zijn niet meer te koop. Zelf heb ik nog wel een paar exemplaren in mijn bezit voor echt geïnteresseerden.

Hoogachtend,

Wim Balijon.

Adriaan de Heer
A.deHeer_spiridoc: psychologie en spiritualiteit
20 jan 2002, 13:52

http://www.a3heer.myweb.nl

Deze site bevat actuele toegankelijke informatie over psychologie, religie en spirituliteit. Onderwerpen: de kernbegrippen bij Freud, Adler, Jung, Skinner, Maslow en Perls; het enneagram, focussen, voice dialogue en kernkwaliteiten; Boeddhisme en Soefisme.

- A. de Heer -

Het geloof is een oase in het hart, die nooit bereikt zal worden door de karavaan van het denken.
- Khalil Gibran -

Joko Beck, Charlotte: Everyday Zen
Love & Work
Cover van Everyday ZenEén van de allerbeste, meest inspirerende en diepgravende boeken vanuit de spiritualiteit van Zen, geschreven door een Amerikaanse Zenmeesteres. Het is
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.