.

Home > Gastenboek > Ingezonden links

Ingezonden links (15)

Santeria ... een levenswijze!

Mara
omo-obatala
4 jun 2004, 20:08

Santeria is een Afro-Cubaans religie die gepaard gaat met initiaties, ceremonies, muziek en dans. Meer dan een religie is het een levenswijze. Kom en maak kennis!

God is lief

Henk Harmsen /
Verhalen met God
25 mei 2004, 12:32

Op deze pagina vindt u diverse verhalen met God in de hoofdrol. Soms is hij/zij in gezelschap van zijn/haar tegenstander maar vaak ook van andere markante persoonlijkheden uit de bijbel. Er zijn verhalen die speciaal gericht zijn op en geschikt zijn voor de kinderen.
In al deze verhalen zult u een andere God tegenkomen dan die u doorgaans gewend bent. ik hoop dat u na afloop van een verhaal (neem bijvoorbeeld 'god in het gekkenhuis') zul zeggen: God is lief!

Het minnehof: gemeenschap voor stilte en meditatie

geert van malderen /
geert van malderen
23 mei 2004, 15:48

Het Minnehof is een gemeenschap van mensen die zoeken om de innerlijke stilte en de meditatie een belangrijke plaats in hun leven te geven. Het is een (t)huis voor mensen die op die manier verbondenheid willen beleven met zichzelf, de anderen en dé Andere. Zij die als monnik in de wereld (willen) zijn, kunnen er zich verdiepen en de stilte beleven. Iedereen kan aansluiten bij de activiteiten van het Minnehof en er tochtgenoten ontmoeten. Zo doet men inspiratie en kracht op voor het dagelijkse leven.
Het Minnehof is gelegen in het begijnhof van Brugge.
ADRES:
Het Minnehof
Begijnhof 24
8000 Brugge
tel. 050-61 37 88

De Heer is mijn Licht en mijn Redding; wie dan zal ik vrezen?
- Psalm 27 -

Underhill, Evelyn: Mysticism
A study in the nature and development of Man's spiritual consciousness
Cover van Evelyn Underhill: MysticismDit boek van Evelyn Underhill is een onbetwistbare klassieker t.a.v. het onderwerp mystiek. Ook al is het in 1910 voor het eerst gepubliceerd, Underhills boek
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.