.

Home > Gastenboek > Ingezonden links

Ingezonden links (37)

bram /
secretscript
Enschede, Nederland
18 jul 2001, 20:28
Hier beland via: startpagina.nl

Lezers gezocht voor een vervolgverhaal waarbij iemand op hoogst ongebruikelijke manier met zichzelf in het reine komt. De site bezoeken op basis van onderstaande werftekst? www.secretscript.nl (evt zelf intikken als het adres niet aanklikbaar bij de oproep verschijnt)

Intro

Wie worden hier in godsnaam uit elkaar geboren? Op ingenieuze wijze heeft het begin van het Johannes-evangelie hier mee te maken. Tot hier was dit een vloek, maar nu moet eindelijk onder uw ogen de goede afloop van een modern sprookje bevochten worden. U bent nodig als getuige, want mede door uw aanwezigheid kan een wurgende betovering verbroken worden. Er is geen andere keus. U hoeft slechts te lezen, dat is genoeg. Het voelt of op magische wijze een tweeling is gewekt die hier in het platte vlak van de gewone realiteit moet afdalen om zo de eigen geheime afkomst te ontsluieren.

"Ancient Heart"? Het scheppend woord, hun scheppend woord, zal dit voortstuwen, een kloppend hart dat de regie souffleert voor een raadselachtige intrige op bilocatie die in verleden en heden speelt. Voor dit koekoeksjong werd een archief uit een verstikkend verleden opgedrongen aan de bewaarder die nu met u de stoffige schriftuur zal openen en van aantekeningen voorzien. Dit is de sleutel, volg de tekens die een levende tekst wekken...

Arnout Nederpelt
Odyssey of the Soul
16 jul 2001, 00:28

http://www.odysseyofthesoul.org

Een goede site voor het 'world healing' project. Zeker de moeite waard om een link naar te plaatsen. Bevat ook een gratis online boek.

- Light (met enige hulp) -

Melfy Latoety
Bezinningshoekske
16 jun 2001, 14:21

Bezinningshoekske is een website van Jos Collaer. Het is een site met bezinningsteksten erop. Het is echt de moeite waard om er een kijkje op te gaan nemen.

Hoe kunnen we van gedachten wisselen - als we niet hardop durven te denken?
- Carla Pols -

Borchert, Bruno: Mystiek
Geschiedenis en uitdaging
Cover van Bruno Borchert: MystiekBorcherts boek is uitermate geschikt voor een overzicht van en een eerste kennismaking met het fenomeen mystiek. Het is een heel mooi naslagwerk (o.a. veel
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.