.

Home > Gastenboek > Oproepen

Oproepen door bezoekers (22)

Martine Gouhie /
Tongeren, Belgie
9 nov 2003, 15:20
Hier beland via: Hier beland via: surfen

Nu ik niet meer kan werken in het bedevaartsoord Kind Jezus van Praag bij de Zusters HH. Harten/Picpussen (wegens sluiting van kapel en overplaatsing van het bedevaartsoord naar een abdij) zoek ik, samen met 7 andere collega's werk: pastoraal, redactie, secretariaat. Misschien kunnen we via email ergens aan de slag in Belgie en Nederland bij één of andere congregatie of kloosterorde. Of wie heeft interessante ideeën om de samenwerking zusters-leken (zoals we dat deden in het bedevaartsoord) gestalte te geven?

isabelle van den nest /
Aalst, België
14 okt 2003, 15:10
Hier beland via: Hier beland via: surfen op het net

Als student godsdienst heb ik een opdracht gekregen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen rond het thema innerlijkheid.(leerstof SO 1e graad)Zijn er mensen die mij raad kunnen geven waar ik mijn informatie (gedichten, teksten,foto 's, liedjes,...) kan vinden?
Alvast bedankt.

isabelle

anneke /
12 okt 2003, 07:23

hoi hoi,

mensen die dingen afweten over geesten oproepen enzo. en die het doen en weten hoe het moet zou die gene contact willen zoeken met mij. wil me spreekbeurt voor me examen er over houden en vind het interresant en het lijkt me heel leuk om met die mensen in contact te komen.

als je wilt stuur dan een mailtje naar

Je hoopt, dat je 'nog wel eens ooit' Gods licht zult zien? Jij dwaas, je ziet het nooit, als je het nú niet ziet.
- Angelus Silesius -

Schaff, Ph.: History of the Christian Church
Digitale tekst
Oorspronkelijke editie uit 1910, maar in 1998 gecorrigeerd en aangevuld door The Electronic Bible Society, Dallas, TX. Dit omvangrijke naslagwerk is een erg
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.