.

Home > Gastenboek > Oproepen

Oproepen door bezoekers (20)

Dorien /
spirituele wereld
Venray, Nederland
20 feb 2004, 10:42

Ik zou graag in contact komen met mensen die ook met het spirituele bezig zijn, maar wel met de voetjes op de vloer blijven.

Ik ben 24 jaar jong en voel me soms alleen, daarom lijkt het me leuk om nieuwe contacten op te doen.

Groetjes

Alcante
www.humanitysteam.com
10 jan 2004, 08:20

Er is een nieuwe, wereldwijde, spirituele beweging ontstaan genaamd Humanity's Team. Het is een denkwijze en niet een kerk, gemeenschap, sekte of iets dergelijks. Humanity's Team wil mensen ervan bewust maken dat de mensheid een éénheid is en dat God alles is dat bestaat. Er bestaat niets buiten God en God is groter dan de som der delen, want daarenboven is Zij zichzelf. De mensheid zijn deel van God en dat maakt hen een eenheid. Als mensen zich ervan bewust worden dat ze allemaal hetzelfde zijn, zal wereldwijd een gedragsverandering moeten optreden tussen mensen onderling en de manier waarop mensen met de natuur omgaan. Voor meer infomatie: www.cwg.com of www.gesprekmetgod.nl of www.humanitysteam.com. Als het je aanspreekt, breng het dan onder de aandacht van andere mensen, zodat het zich horizontaal verspreid. Met dank.

Johan Logghe /
Aartrijke, België
10 jan 2004, 08:20
Hier beland via: Hier beland via: al surfend

Ik ben op zoek naar liedjes voor een vormselviering van 12-jarigen. Graag liederen die kinderen graag zingen. In mijn liederenkeuze probeer ik steeds een leuke mix te maken van vlotte up-tempo nummers en meer rustige liedjes. Dank aan allen die mij kunnen of willen helpen.

Als je struikelt ... kun je je evenwicht herwinnen door voorbij het ding te springen dat je liet struikelen.
- Frank Herbert -

Borchert, Bruno: Mystiek
Geschiedenis en uitdaging
Cover van Bruno Borchert: MystiekBorcherts boek is uitermate geschikt voor een overzicht van en een eerste kennismaking met het fenomeen mystiek. Het is een heel mooi naslagwerk (o.a. veel
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.