.

Home > Gastenboek > Oproepen

Oproepen door bezoekers (14)

liliane /
Putte, Belgie
4 sep 2004, 10:40
Hier beland via: Hier beland via: www.google.be

hallo ik zoek een gepaste tekst om op een kaartje te zetten om mijn schoonzus een hart onder de riem te steken, haar dochter gaat een jaartje studeren naar het buitenland en ik zou haar graag met een mooie kaart en daarop de gepaste tekst willen verrassen, zodat ze weet dat we met haar meevoelen, wie kan me hier mee verder helpen?

dank u wel, liliane

Maarten Dallinga /
Roden, Nederland
27 aug 2004, 09:22

Hallo,
Heb jij een spirituele ervaring gehad? Ben je spiritueel ingesteld? Wil je een artikel of column schrijven of geïnterviewd worden? Schrijf je spirituele gedichten of maak je spirituele foto's?

Neem dan contact op met ons! Wij zijn de redactie van Spraakwater, een jongerentijdschrift met zin. Spraakwater is namelijk een jongerenopinietijdschrift. We besteden aandacht aan maatschappelijke kwesties, cultuur, politiek, milieu, geloof en media. Spraakwater draait volledig op vrijwilligers en we hebben geen commerciele doelstelling.

Voor het volgende nummer zijn we bezig met een thema: spiritualiteit. Heb jij hier wat mee? Neem dan contact met ons op!

jan nachtegael /
Helkijn, Belgie
13 jul 2004, 17:39
Hier beland via: Hier beland via: google

cursus in wonderen ?
streek Kortrijk - Oudenaarde
bedankt jan

Eerst als het leven je heen en weer heeft geslingerd - kun je werkelijk bewogen zijn.
- Carla Pols -

Tsjeng, Meester: Meester Tsjeng over het geheim van de oorspronkelijke geest

Cover van Meester Tsjeng over het geheim van de oorspronkelijke geestEen heel verfrissend boekje voor mensen die reeds Zenmeditatie beoefenen of die geïnteresseerd zijn in het Zenboeddhisme. In zijn redevoeringen trekt
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.