.

Home > Webtechniek > Voorbeelden

Voorbeelden van via Zinrijk Webtechniek gehoste en beheerde sites

Als u op deze pagina een link naar een site aanwijs krijgt u een preview te zien van de betreffende site. Zie elders op deze site nadere informatie over Zinrijk Webtechniek.

Via het CMS van Zinrijk Webtechniek beheerde sites

 • www.pdnh.nl
  Platform Dorpshuizen Noord Holland. Online sinds januari 2008. Lay-out door Frances de Waal van WaalWeb.
 • www.groenforumnederland.nl
  Stichting die zich inzet voor de verbetering van groenvoorzieningen in de stad. Online sinds maart 2007. Lay-out door Frances de Waal van WaalWeb.

Bij Zinrijk Webtechniek gehoste sites

Sites waarvoor ik scripts op maat heb ontwikkeld

Ik heb me gespecialiseerd in het schrijven van scripts op maat in de javascript en in php. Behalve zinrijk.nl zelf mogen ook de volgende sites dat illustreren:

 • www.bereadyforchange.com
  Voor deze site heb ik een php-script geschreven dat ervoor zorgt dat elke pagina een unieke kopfoto heeft (voorzover er tenminste voldoende foto's beschikbaar zijn). Bij elk volgend bezoek aan de site door dezelfde bezoeker worden alle kopfoto's zodanig met elkaar verwisseld, dat elke pagina nu weer een andere kopfoto heeft dan de vorige keer. Dit geeft de site een dynamische uitstraling.
  In de rechter kolom van de site zijn op elke pagina willekeurig gekozen citaten te zien. Een bestaand script voor het beheer daarvan heb ik uitgebreid en verbeterd.
  Lay-out door Frances de Waal van WaalWeb.
 • www.uitgeverijbedrijf.nl
  Voor deze grote site heb ik het geavanceerde javascript Milonic-menu (www.milonic.com) dat daar t.b.v. het horizontale en verticale menu is gebruikt, uitgebreid met extra functionaliteit.
  M.n. noemenswaardig: de timers die een uitgeklapt verticaal submenu weer te voorschijn laten springen nadat de bezoeker tussendoor de uitklapmenu's heeft verkend (mouseover) die horen bij andere verticale menu-items.
  Lay-out door Frances de Waal van WaalWeb.

Geef het niet óp - mijn hart - de dag te prijzen eer het avond wordt.
- Carla Pols -

Zangretraite in Portugal
Algarve, 21 - 27 juni

Zang, stilte en stembevrijding
Op een prachtige locatie (Monte na Luz - met zwembad) vlak bij de Middellandse zee, zingen we dat het een lieve lust is. Groepsgrootte: 15 personen.
Deze weken met Jan-Hendrik Veenkamp zijn voor mij het hoogtepunt van het jaar. – Alex Pot

Meer...

Maandagavond-meditatie
Bennebroek

Mediteren in de Bollenstreek
Omdat samen mediteren verdiepend werkt: elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur gelegenheid tot mediteren in een sfeervolle kerk in Bennebroek.
Meer...

 

Bericht van activiteiten
in provincie/land:

via RSS Naar formulier 

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.