.

Home > Webtechniek > WaalWeb-vormgeving

WaalWeb-vormgeving

Zinrijk.nl is ontworpen door Frances de Waal van WaalWeb. WaalWeb ontwikkelt professionele websites met een eigen gezicht. 

WaalWeb onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze en is daarmee in staat om uw wensen te vertalen naar een ontwerp dat bij u past. Bovendien is WaalWeb creatief, kan flexibel werken en is technisch veelzijdig. Bent u geïnteresseerd in het werk van WaalWeb, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

De techniek achter zinrijk.nl is gemaakt door webmaster Alex Pot.

Wilt u voor uzelf ook een site op basis van WaalWeb-vormgeving of op basis van de techniek van SmartScripts? U kunt ons bereiken via info@smartscripts.nl.

Voordat Frances in het websitedesign stapte, werkte ze in de modewereld. Wellicht dat ze daarom zulke mooie, vaak speelse en net even andere sites ontwerpt.

- Alex Pot -

Vormgeving is hier een ruim begrip. Het omvat het geheel van concept, ontwerp, en bouw in (X)HTML. Eigenlijk omvat het alles in de ontwikkeling van een website behalve de database en het Content Management Systeem. Dat deel wordt in nauwe samenwerking met WaalWeb gemaakt door een externe partner. Zoals Alex Pot van Zinrijk.nl.

WaalWeb vindt het een uitdaging om het ontwerp zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw wensen. Dat kan betekenen veel kleur, of het kan een subtiel, ingetogen, misschien wel strak, beeld zijn. Net wat het beste bij u past. 

Daarom is het belangrijk om goed te luisteren de wensen van de klant. WaalWeb heeft de expertise, de flexibiliteit en de creativiteit om u te helpen aan het beoogde resultaat. 

WaalWeb maakt zich sterk voor modern bouwen volgens de normen van het W3C, de organisatie die zich bezighoudt met de technische richtlijnen op het internet. Op deze wijze worden gebruiksvriendelijke sites gemaakt. En gaan browsers de sites weergeven zoals de maker het heeft bedoeld.

- Frances de Waal -

Geluk laat zich niet vinden. Geluk zoekt óns - tenzij we ons niet láten vinden...
- Carla Pols -

Zangretraite in Portugal
Algarve, 21 - 27 juni

Zang, stilte en stembevrijding
Op een prachtige locatie (Monte na Luz - met zwembad) vlak bij de Middellandse zee, zingen we dat het een lieve lust is. Groepsgrootte: 15 personen.
Deze weken met Jan-Hendrik Veenkamp zijn voor mij het hoogtepunt van het jaar. – Alex Pot

Meer...

Stembevrijding en zingen met Jan-Hendrik Veenkamp
Haarlem / Amsterdam

In mijn werkwijze ben ik respectvol dichtbij en nodig je uit
Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp
Meer...

 

Bericht van activiteiten
in provincie/land:

via RSS Naar formulier 

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.